Handen på hjärtat

Hej och välkomna till Handen på hjärtat. En podd där dom vita lögnerna synas, där det lilla förskönande filtret av den nästan ärliga sanningen ersätts av det riktigt nakna. Ni vet den där handen-på-hjärtat-sanningen. En podd av mig Daniel Beijner, Daki Savic och Rodrigo Gonzalez Ni kan även följa oss på youtube: Handen på hjärtat Maila oss gärna med tankar, ämnen och frågor: handenph@gmail.com

RSS 0 0
0:00
Loading

"83. Småkukskomplex"

Updated about 5 days ago.

Den här veckan är vi tillbaka till rutiner igen. Daki förstår sig inte på grupptryck, Rodda har tankar kring hur oattraktiva människor blir castade till filmer och Danne har fått ett nytt komplex. Såklart mycket mer.
-----------------------
Veckans lyssnarfrågor:

Min tjej har gett upp på samhället, säger att hon inte ens skulle göra motstånd eller anmäla om hon blev utsatt för ett våldtäktsförsök, för det har ändå ingen effekt.. Vad kan jag göra för att förebygga att det händer?

Jag är verkligen helt på botten just nu, min pappa har precis gått bort och min tjej har precis lämnat mig, jag flyr verkligheten just nu men jag måste bli stark och klara det här, vad ska jag göra?
-----------------------
Podden släpps varje måndag kl 05:00.

Podcast: https://itunes.apple.com/se/podcast/handen-pa-hjartat/id1075906992?mt=2

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZfgvEPdtwWrsOkW1saWDSA

Mail: handenph@gmail.com


Vill man så får man gärna visa sitt stöd på Swish 073-261 41 47

Härlig lyssning!

Download

Comments