Ihop med Josefin

En podcast om relationer med Josefin Crafoord, Martin Blix och Quetzala Blanco. Alla tre experter på andras relationer, dock ej alltid på sina egna...

RSS 0 0
0:00
Loading

23. Knullet hänger i luften

Updated a long time ago.

Podcast med Josefin Crafoord, Martin Blix och Quetzala Blanco. Inspelad som live d v s helt utan efterhandsredigering.

Frågor som besvaras i detta avsnitt:
1. Jag har plötsligt träffat en äldre kille som jag, tror jag, har blivit kär i. Och jag är ju emot allt som har med kärlek att göra. Oväntat. Vad ska jag göra? Följa mitt hjärta eller följa min hjärna?
2. Jag är trött på att bara vara mamma och längtar mycket efter egen tid. Älskar mina barn förstås men ändå. Pappan till barnen är 201Dlös och ledig201D och har väldigt svårt att planera när han vill träffa barnen och när han vill att dom skall tillbaka till mig. Vad ska jag göra?
3. Alla mina närmsta vänners pojkvänner stöter på mig på fyllan. Vad ska jag göra?
4. Jag är kär i en kompis som dessutom har tjej. Det känns som att han gillar mig också. Hur vet jag ifall han vill vara min kompis eller om han vill mer? (Vill inte riskera kompisrelationen.)
5. Min brud vill gifta sig. Jag är inte så tänd på idén men funderar på att ställa upp för hennes skull. Varför måste man gifta sig?
6. Jag har kärat ner mig i killen jag ligger med och han kysser mig som att det är på riktigt men han är inte en 201Dcommitment-guy201D. Hur skall jag vända honom?

Maila programmet på ihopmedj@gmail.com.

Download

Comments