Nördliv! - En podcast om spel och nörderi

Nördliv! - En podcast om spel och nörderi! Som främst handlar om spel, men även tar upp ibland andra områden som film, tv och comics. Med Fredrik, Danny, Carl, Lotta, Robb & andra gästinhopp! Vi för huvudsakligen diskussioner kring spelnyheter, spel vi spelat & framförallt "spel i fokus", "Veckans diskussion"!", men även på sina stunder snack om andra nördämnen saker som ex. anime, blockbuster filmer, indiescenen och alla möjliga tv-serier. Vi kontaktas på: info@nordlivpodcast.se Finns på YouTube, Steam, Twitch, Hipcast, Twitter & Facebook Alla ovanstående sidor nås lätt via vår hemsida: www.nordlivpodcast.se /Nördliv-gänget!

RSS 0 0
0:00
Loading

Nördlivs Sommaravsnitt – ”Speltillbehör!”

Updated about 15 days ago.

Medverkande denna gång är: Danny, Fredrik och Max.

I detta sommaravsnitt så snackar vi speltillbehör; där följande tas upp!

Hur var det förr? Vilken utveckling har vi sett? Men även, hur är våra egna preferenser, och vad känner vi är ett ”måste” när man snackar speltillbehör? Om det ens finns ett sådant.

Och slutligen, hur ser vi på framtiden för tillbehör. Kommer det ske en utveckling och åt vilket håll tror vi, samt fantiserar/spekulerar vi att det kommer gå åt?

Så luta dig tillbaka i solstolen och lyssna vetja!

PS. Nästa vecka är ordinarie podcastavsnitt igång igen! Håll utkik på sajten för utannonserande kring det samt lite härliga nyheter!

Ni finner länkar till andra platser som Nördliv huserar på Steam, YouTube, Twitch, Facebook, Hipcast & Twitter. Dessa länkar ser ni här på vår hemsida!

Download

Comments