Nördliv! - En podcast om spel och nörderi

Nördliv! - En podcast om spel och nörderi! Som främst handlar om spel, men även tar upp ibland andra områden som film, tv och comics. Med Fredrik, Danny, Carl, Lotta, Robb & andra gästinhopp! Vi för huvudsakligen diskussioner kring spelnyheter, spel vi spelat & framförallt "spel i fokus", "Veckans diskussion"!", men även på sina stunder snack om andra nördämnen saker som ex. anime, blockbuster filmer, indiescenen och alla möjliga tv-serier. Vi kontaktas på: info@nordlivpodcast.se Finns på YouTube, Steam, Twitch, Hipcast, Twitter & Facebook Alla ovanstående sidor nås lätt via vår hemsida: www.nordlivpodcast.se /Nördliv-gänget!

RSS 0 0
0:00
Loading

Avsnitt 124 – ”E3, E3 & åter E3!”

Updated about 6 days ago.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Robb och Danny.

I vårt hundratjugofjärde avsnitt så tas följande upp!

E3 I FOKUS
Vi går igenom de olika E3-showerna, EA, Microsoft, Bethesda, PC Gaming Show, Ubisoft, Sony och Nintendo. Hur var respektive show, och gav de mycket mersmak?

Vi går även senare igenom vilken show som var mest underhållande/tråkig! Utöver det så tar vi givetvis med även spelen som var största besvikelserna och som vi ser fram emot mest!

Segment för segment:

EA (Tid: 0t 01m 50s)

Microsoft (Tid: 0t 14m 03s)

Bethesda (Tid: 0t 26m 23s)

PC Gaming Show (Tid: 0t 29m 50s)

Ubisoft (Tid: 0t 33m 43s)

Sony (Tid: 0t 40m 39s)

Nintendo (Tid: 0t 45m 15s)

Vilken show gav mest? (Tid: 0t 48m 15s)

Största besvikelserna! (Tid: 0t 57m 54s)

Vilka spel såg bäst ut/var intressantast! (Tid: 1t 09m 46s)

Helt enkelt ett späckat upplägg med E3 upp över öronen!

Ni finner länkar till andra platser som Nördliv huserar på Steam, YouTube, Twitch, Facebook, Hipcast & Twitter. Dessa länkar ser ni här på vår hemsida!

Download

Comments