Nördliv - Gammal Feed

Nördliv! - En podcast om spel och nörderi! Som främst handlar om spel, men även tar upp ibland andra områden som film, tv och comics. Med Fredrik, Danny, Carl, Lotta, Robb & andra gästinhopp! Vi får huvudsakligen diskussioner kring spelnyheter, spel vi spelat & framförallt "spel i fokus", "Veckans diskussion", men även på sina stunder snack om andra ämnen saker som ex. anime, blockbuster filmer, indiescenen och alla möjliga tv-serier. Vi kontaktas på: info@nordlivpodcast.se Finns på Steam, Twitch, Hipcast, Twitter & Facebook Alla ovanstående sidor nås via vår hemsida: www.nordlivpodcast.se

RSS 0 0
0:00
Loading

Avsnitt 86 – "Vem vill inte hyra en get!?” med @Ependyma_Louise

Updated a long time ago.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Max, Danny och vår gäst Ependyma Louise! Woohoo!

I vårt åttiosjätte avsnitt så tas följande upp!

GÄST I FOKUS (Tid: 0t 02m 20s)
Vi pratar med och om Louise. Vilken bakgrund har hon vad gäller sitt spelande? Var kommer Nintendo intresset ifrån och mycket mer.

SPEL I FOKUS (Tid: 0t 29m 14s)
I detta avsnitt snackar vi om Pokémon Go och sen går vi in på Super Metroid.

NYHETER (Tid: 0t 45m 00s)
Denna veckas tar vi upp nyheter såsom exempelvis hur Spelmaskiner i Sverige kan bli dyrare, Hollywood är avundsjuka på Netflix, hur Battle.net byter namn och hur Bahnhof hanterar spridningskollen.

VECKANS DISKUSSION: (Tid: 1t 01m 34s)
Nu när Nintendo firar 30 år med NES, hur ser vi på de åren som har gått för Nintendo som företag, vad har de gjort bra och dåligt och hur ser vi på framtiden nu när vi har en ny konsolgeneration i NX som kommer ut 2017?

ÖVRIGA NÖRDÄMNEN (Tid: 1t 22m 28s)
Denna gång tar vi upp tv-serien ”Preacher”.

LYSSNARMAIL: (Tid: 1t 29m 20s)
Och avslutningsvis går vi igenom lite lyssnarmail. B.la. hur Playstation VR kan göra för spelvärlden och vilka strategispel vi bör se fram emot.

Ni finner länkar till andra platser som Nördliv huserar på Steam, YouTube, Twitch, Facebook, Hipcast & Twitter. Dessa länkar ser ni på vår hemsida!

Ni kan nå oss på info@nordlivpodcast.se

Download

Comments