Nördliv - En podcast om spel och nörderi

Som främst handlar om spel, men även tar upp ibland andra områden som film, tv och comics. Med Fredrik, Danny, Max, Carl, Lotta, Sara, Robb, Louise, Emil, Erik & andra gästinhopp! Vi för huvudsakligen diskussioner kring spel; om det så är nyheter, "Veckan som hänt" där vi tar upp spel, film, tv och annat nördigt oavsett om det är retro eller nytt. Vi har även "Veckans diskussion" där vi pratar om ett förvalt ämne. Sedan på slutet blir det lyssnarfrågor - när de dyker upp! Vi kontaktas på: info@nordlivpodcast.se Mer info hittar ni på: www.nordlivpodcast.se www.nördliv.se

RSS 0 0
0:00
Loading

Avsnitt 209 - "RANTA-RUNT-I-PODDEN" feat. Isak från Pixelmani

Updated about 6 days ago.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Emil, Mattias och gäst: den härlige Isak från Pixelmani Podcast 2.0

GÄST I FOKUS + BLIXTRUNDAN (Tid: 0t 03m 40s)
Denna gång är det Isak från Pixelmani som får ett gäng spretiga och knasiga frågor. Vem är han, vad spelar han mest och gillar han Sourcream and Onion eller Grillchips. Vi får blixtrunda lika mycket som de djuplodande svaren i hans nörddom.

VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 31m 27s)
När det kommer till spel och film, så är det verkligen en varierad mängd. Vi snackar Star Wars Episod 9 teaser, Super Mario 3D Land för 3DS, Seasons after fall, att Borderlands har "reviewbombats", Puppet Master: The Littlest Reich och mycket mer - allt på ett alltjämt knäppt men (förhoppningsvis) underhållande sätt.

VECKANS DISKUSSION (Tid: 1t 24m 34s)
Betydelsen av att ha en bra speltrailer!

LYSSNARFRÅGA (Tid: 1t 40m 58s)
Frågan gäller våra övriga Nördlivare, men framförallt vilka spelstudios vi skulle vilja se göra Star Wars spel.

Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni på vår hemsida!

Download

Comments