O-Ringen podcast

O-Ringens podcast där vi pratar orientering med Per Forsberg

RSS 0 0
0:00
Loading

Podcast # 161 Hanna Lundberg

Updated 10 months ago.

Radio O-ringen Podcast är tillbaka med en ny säsong. Det är nu åtta år sedan podden drog igång och än finns inte några tankar på att lägga ner.

I höstens första podcast, #161, möter ni Hanna Lundberg från OK Renen i Luleå som under året fått sitt stora genombrott på den stora internationella scenen, Hon är alltjämt junior men har redan presenterat sig i seniorklassen.
Hon har i princip vunnit allt redan, och detta bara 19 år gammal (ung). USM, O-Ringen, JSM, JVM-guld i Skid-O och nu också en seger i World Cup i Idre Fjäll i D21-klassen!

En sak som hon trycker på är att hon under pandemin har fått chansen att bygga sin unga kropp med både hård och välplanerad träning. Något som verkligen har gett tydliga resultat.

Hon studerar på orienteringsgymnasiet i Sandviken och håller inte bara på med orientering utan även Skid--O och längdskidor. Många strängar på sin lyra även om orienteringen nu har blivit det hon kom,mer att satsa på. Nu närmast väntar JWOC i Turkiet för Hanna Lundberg.

Per Forsberg träffade Hanna Lundberg digitalt för ett intressant samtal om vinnarskalle, fokus och att njuta av stunden.

Lyssna till Radio O-Ringen podcast #161 med Hanna Lundberg. Kommentarer, synpunkter eller drömgäster, skriv ett mejl till radio@oringen.se.

Download

Comments